Suomi

“Vahvista perhettä, koska se on jokaisen valtion perusta”.

Olemme verkkoyhteisö, joka tukee suurten perheiden vanhempia.

Olemme laatineet aloitteen ottaa käyttöön uusi tienviittä ”monilapsisen perhepaikka” tai ”pysäköinti perhelle, jossa on paljon lapsia”. Hankkeen tarkoitus on tarjota parkkipaikkoja suurille perheille.

Tehtävämme on vahvistaa yhteiskuntaa ”kehitä itsesi” periaatteen mukaisesti. Me ja lapsemme elämme vahvassa ja modernissa maailmassa vahvistamalla henkilön ja kansalaisen henkilökohtaisia periaatteita sekä säilyttämällä rauhaa ja hyvinvointia perheessämme.

Olemme valmiita yhteistyöhön ja tukemiseen hankkeen «Liikennemerkki ”Pysäköinti perheelle, jossa on paljon lapsia”» toteuttamiseen kaikkialla maailmassa.

Hankkeen tekijät: Andrey Nesvit ja Irina Sukhodulova huomauttavat, etteivät he ole ammattikääntäjiä. Pyydämme ymmärtäväisyyttä, että käännöksessä saattaa olla joitakin epätarkkuuksia. Kiitos!

Hankkeen aloite — Kehitetään ja hyväksytään uudet standardit liittyen suurperheiden pysäköintiin.

Tunnistus merkki
”Perhe paljon lapsia”.
Tunnistus merkki
”Perhe paljon lapsia”.

Tunnistus merkki ”Perhe paljon lapsia” — kuva symboli tien viitan ”Pysäköinti perheelle, jossa on paljon lapsia”. Voi sijaita etu- ja taka ajoneuvojen ohjaavat henkilöt, joilla on lupa asentaa (käyttää) tunnistus merkki ”Perhe paljon lapsia”.

Liikennemerkki ”Pysäköinti perhelle, jossa on paljon lapsia”

Ilmoittaa, että pysäköintimerkki koskee vain ajoneuvoja, joissa on Tunnistus merkki ”Perhe paljon lapsia”.

Esimerkkejä soveltamisesta.  

Ilmaisee pysäköintipaikkojen sijainnin perheille, joissa on paljon lapsia.  

Esimerkkejä soveltamisesta.

Olemme kehittäneet liikennemerkkejä ottaen huomioon kansallisen lainsäädännön erityispiirteet. Jos virheitä ilmenee, ilmoita asiasta meille.

Suurperheille suunnatut pysäköintipaikat lisäävät turvallisuutta ja luovat suotuisat edellytykset elää suurissa kaupungeissa.

Toivomme, että hankkeemme saa tukea ja että se pannaan täytäntöön.

Kunnioittavasti: Andrey Nesvit ja Irina Sukhodulova.